Decoy Skindfutter

Decoy skindfutter

Decoy er et super fedt mærke, og deres skindfutter er bare gode!

De er dejlige og praktiske, og super komfortable at gå i. Decoy skindfutter er lækre og lavet i lækkert skind, med de sødeste og sejest motiver på, så der noget for enhver smag! Barnets fod har fuld bevægelighed, og der er elastik i lukningen, så skindskoen er supernem at få på, for både barn og voksen.

Decoy skindfutten har en sådan sål, at barnet ikke glider så nemt, og skindfuttens skind holder barnets fod varm imens foden kan ånde. Skindfutter fra Decoy er et godt alternativ til hjemmesko, da skindfutterne former sig efter foden – uden at forme den. Derfor er Decoy skindfutterne rigtig gode til småbørn som skal til at lære at gå, men også til børn der går i børnehave, hvor det mange steder er et påbud at have indendørs sko på.

Se hele udvalget af Decoy Skindfutter her!
Se udvalget af Decoy Skindfutter Her

Mange fede designs i Decoy skindfutter

Det der især er fedt ved Decoy skindfutter er alle de mange designs!

Mulighederne er mange, og det er helt sikkert, at der er en tilpasset lige præcis til dit barn!
Det er muligt at købe ensfarvede Decoy skindfutter – sort, rød, beige, lyseblå, guld, sølv, ruskind, marineblå, brun, lyslilla, lyseblå og mange flere.

Og selvfølgelig adskillige med mønstre på..

Til pigerne fåes Decoy skindfutter i:

Lilla med sølv snegl, cerise med pingvin, rød med stjerner, lilla med hjerter, pink med blomst, lilla med sommerfugl, lilla med krone, lyserød med muffins, lilla med regnbue, rød med cirkler, lyserød med krone, rød med hvide prikker, orange med krone og mange, mange flere!

Til drengene fåes Decoy skindfutter i:

Blå med pirat, ruskind med bil, koksgrå med hund, grå med stjerner, navy med bil, mørkeblå med hval, turkis med elefant, grå med gravemaskine, koksgrå med flyver, marineblå med fodbold, grå med racerbil, sort med målstreg, sort med fodbold, koksgrå med guitar, grøn med lastbil og mange, mange flere!

Der er en Decoy skindfutte til alle størrelser med alle interesser, er lille mand fx. vild med fodbold – ville det så ikke være oplagt at købe ham et sæt med fodbold på?

De skønne Decoy skindfutter fås også med foer i, så fødderne kan holdes ekstra varme, ellers er der også altid mulighed for at købe skindsåler!

Størrelser på Decoy Skindfutterne

Er man i tvivl om størrelserne er der her en størrelsesguide:
Sålen på skoen måler ca:

  • 18/19: 12,5 cm.
  • 20/21: 13,5 cm.
  • 22/23: 14,5 cm.
  • 24/25: 15,5 cm.
  • 26/27: 16.5 cm.

Husk dog at det anbefales at man køber sko med en centimeters voksetillæg, så man kan få mest ud af skoen. Decoy skindfutter er alt i alt en dejlig skindfutte, og der er helt sikkert et design for alle!

 Se udvalget af Decoy Skindfutter Her
DMCA.com Protection Status

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>